www.Hytte.no - Norges største hytteportal
Alt om Hytte - Norges største hytteportal                                           Søk i våre sider her ->
Vår TV reklame på             Translate
English Deutsch Español Français 

 
Jubileum www.Baat.no Alt om båt www.Ferien.no  Alt om ferie www.Biler.no  Alt om bil www.Hus.no  Alt om hus
ALT FOR DYRE DOER

Hvor store er avansene på hyttetoaletter i Norge egentlig. Her om dagen dumpet det ned en tilbudsavis fra den lokale rørleggeren som er medlem av Varme & Bad kjeden. De hadde nå tilbud på Eldo Incinolet til kun kr 21.900.-. Dette hørtes jo interessant ut, med tanke på å erstatte vår gamle utedo. Men, siden vi har en viss kjennskap til Internett, ble det til at vi sjekket prisen på www.Incinolet.com , og der viste det seg at den kostet bare $1609, som tilsvarer norske kroner 9.990.- til sluttbruker ......

Denne prisforskjellen synes å være meget høy. Hvis derimot både importøren ArtWeb AS ( www.eldo.no ) + Varme & Bad kjeden ( www.varmeogbad.no ) + den lokale rørleggeren skal tjene penger, så må det jo bli dyrt. For ikke å forglemme staten, med sitt momspåslag på 25 % (Husk for noen år siden var det bare 20 % ...)
En kunne jo vært fristet til å slå seg sammen flere personer, og kjøpe direkte fra USA, og fylle opp en 20 fots container.... Det hadde sikkert blitt en god pris på et så stort antall. Men, obs : Husk da å kjøpe 230 Vac varianten, da standardutgaven i USA er for 110 Vac.
Et lite regnestykke:
Hvis Importøren kjøper inn produktene for 7000.- stk + 10% frakt + 30% til Importør + 30% til kjeden + 30% til rørleggeren + 25% til staten. Hva får vi da?, jo: 21.200.- , som ikke er så langt fra 21.900.-
Vi sier ikke det er slik .... Dette er rent hypotetisk :o)

Vi har kontaktet både importør og kjede, men de har ikke villet kommentere !

USA priser på Incinolet

Trond Ole Richvoldsen
www.Hytte.no

Mottatte eposter:

Hei! ønsket og kjøpe meg ett incinolet toalett men syntes prisen var noe stiv.
Da kontaktet eg jetcarrier og regestrerte meg som kunde og fekk tildelt en postadresse i usa.
så var eg på nettsidene tilincinlet og kjøpte ett toalett. Etter ca 8
uker ble toalettet levert på døren hjemme. Prisen totalt med alt for
ett 3600w 230 volts incinolett ble kr 13500,-
det blir ca 10000,- kroner spart.

Roald Jonsson

_______________

Hei. Jeg ser det har vært foretatt en undersøkelse om hyttetoaletter, og har lyst til å dele min erfaring med Jets toalett.
Toalettet ble tatt i bruk i februar 2006.
Vi har en løsning med biotank og spredegrøft i terrenget, og filterposen som skiller ”fast” fra vått ble skiftet i mai måned og i november samme år. 
I mai måned i år besøkte vi hytta for første gang etter påske. Oppdaget da at avløpet var tett og tanken så full at den rant over ved åpning.
 
Striefilteret som skiller fast fra flytende hadde revnet.
Jeg skal ikke utdype hendelsesforløpet nærmere etter dette, men anlegget og tanken ble tømt og renset og nytt filter montert. 
Nå i helgen 7.oktober, 4 måneder senere hender det samme igjen! Filterposen hadde revnet og sprederøret var fylt til randen av ”avføringsgrøt”. Er jeg den eneste som opplever dette?
 
Jeg har nettopp forfattet et brev til Jets, og vil gjerne få komme tilbake etter at jeg har vært i kontakt med ekspertisen.

Med Vennlig Hilsen
Gunnar Vatlum

 

Annonser

Oppslagsverk til produsenter og leverandører av hytte og hytterelatert stoff på internett. Dette er en gratistjeneste 100% objektiv, alle med relevante websider kan komme med som gratis tekstlenke. - Copyright 2000-2019.
www.Hytte.no er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne lenker.
Google annonser og personvern.
Kontakt oss - Om oss - Annonsere - Tips oss
Våre portaler: www.Baat.no   www.Biler.no   www.Ferien.no   www.Hus.no   www.Hytte.no