Utsikt i motlys utover en innsjø bak noen trær

Bygg drømmehytta!

Få en bedre pris på drømmehytta gjennom vår anbudstjeneste.

Å finne drømmehytta er lettere sagt enn gjort. Det er ikke enkelt å finne hytta som er akkurat slik du ser den for deg. Dette er noe mange opplever, og vi på Hytte.no har derfor jobbet hardt for å komme frem til det vi mener er den enkleste måten finne drømmehytta.

Du kommer tross alt ikke unna at ingen har akkurat de samme behovene som deg, for å ikke snakke om lik smak eller stil. Dermed kan det være vanskelig å finne hytta som svarer til alle dine forventninger.

Få tilbud på hytte nå

Hva er løsningen på dette?

Det vi har konkludert med her på Hytte.no er rett og slett at det beste er å bygge hytta selv. Da kan du være så mye eller lite involvert i prosessen som du selv måtte ønske, og du vil derfor kunne sette ditt helt unike særpreg på hytta.

Til syvende og sist er det det alt handler om. At du selv skal være 100 % fornøyd med hytta du ender opp med. Det bør du også kunne forvente når investeringen er såpass høy.

Få tilbud på hytte nå

Anbudstjeneste for bygging av hytte

Når du har konkludert som oss med at det beste er å bygge selv, hvordan går du da fram?

Vi har etter mange år med erfaring opparbeidet oss stor kompetanse på anbudstjenester, og har utviklet en spesialisert anbudstjeneste for deg som skal bygge hytte. Du trenger kun å fylle ut et skjema, og vi ordner resten for deg.

Vårt mål er at du skal gå fra vårt enkle skjema til hytteeier på så få steg som mulig.

Slik fungerer det

Alt du trenger å gjøre er altså å fylle ut det korte skjemaet på denne siden. Da vil vi sette ditt hytteønske ut på anbud og kontakte relevante hytteleverandører som leverer der du vil bygge.

Få tilbud på hytte nå

Du kan bare slappe av og vente på at selskapene kontakter deg med sine beste tilbud, og så velge det beste av dem.

Gratis og uforpliktende

Det aller beste med tjenesten vår er at det ikke koster deg noen verdens ting å motta tilbudene. Du vil da få en oversikt over prisnivå og hyttemarkedet – helt gratis.

Tjenesten er dessuten 100 % uforpliktende å bruke. Det vil si at du står helt fritt til å takke nei til alle tilbudene, eller til de du ikke er fornøyd med. Dette er med på å sørge for at leverandørene må gi deg seriøse og konkurransedyktige tilbud for at du skal velge dem.

Få tilbud på hytte nå

Grafisk utsnitt av Hus.no logo