Få prislister på laftehytte

Finn leverandøren som fyller drømmen din om laftehytta

Få gode tilbud på laftehytte

Ønsker du å bygge en laftehytte? Kom i kontakt med de beste fagfolkene i landet og la dem konkurrere om å gi deg det beste tilbudet.

Helt enkelt!

Få prisestimater direkte fra hytteleverandører som leverer der du vil bygge.

Ta et bedre valg

Med flere tilbud fra relevante leverandører kan du ta et bedre valg av både hytte og leverandør.

Trygghet og god kvalitet

Hytte.no samarbeider kun med seriøse aktører, så alle selskapene du mottar tilbud fra er til å stole på.

Finn den perfekte leverandøren for deg

Lafting er en gammel kulturarv som man ikke skal ta lett på. Når du skal bygge en laftehytte er det derfor viktig at du finner en leverandør som gjør arbeidet på en korrekt og trygg måte. Dessuten kan prisene variere en god del fra leverandør til leverandør, derfor bør du hente inn tilbud fra så mange aktører som mulig.

Slik fungerer det:

Fyll ut skjemaet

Motta tilbud og informasjon fra flere leverandører

Velg tilbudet du liker best

Bygg drømmehytta!

Dette hjelper vi deg med, slik at du heller kan bruke tid og krefter på å planlegge hvor du skal plassere godstolen i den nye laftehytta din. Ved å benytte deg av vår anbudstjeneste vil du bli kontaktet av aktuelle og relevante hytteleverandører i det området der du har tenkt å bygge.

Ved å sammenligne tilbudene fra flere aktører kan du være sikker på at du får de beste tilbudene som passer akkurat dine behov slik at du får den hytta du virkelig drømmer om.

Hvordan gjør du det?

Å få gode tilbud tar ikke mer enn noen minutter! Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet på denne siden og så er jobben gjort. Da er det bare til å lene seg tilbake og vente på de tilbudene på seriøse og pålitelige leverandører som kan hjelpe deg der du vil bygge.

Om tjenesten

Hytte.no er en gratis tjeneste for deg som vil bygge hytte. Tjenesten er både gratis og 100 % uforpliktende å bruke og hjelper deg kun med å få flest mulig tilbud uten å sløse bort tid. Er du ikke fornøyd med noen tilbudene du får, står du helt fritt til å takke nei.