Bilde av tre personer som arbeider på et kontor

Om Hytte.no

Vi sørger for at nordmenn sparer tid og penger når de skal bygge hytte.

Vårt kundeløfte | Hvordan fungerer Hytte.no? | Hvem er vi? | Personvern | Kundesupport | For leverandører | For presse | For andre samarbeidspartnere

Vårt kundeløfte

Bilde av Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle markedets beste anbudstjeneste og plattform for deg som skal bygge hytte.

Målet vårt er å gjøre det enkelt for deg å finne drømmehytta til den riktige prisen – og få nok informasjonen til å ta et opplyst valg av leverandør.

At vi har fokus på forbrukeren og forbrukerens opplevelse av oss reflekteres i selve tjenesten vår, samt hvilke partnere vi velger å samarbeider med.

Tjenesten vår er helt gratis og uforpliktende for forbrukeren. Det er hytteleverandørene som tar regninga for deg – de betaler oss en sum, og vi gir dem en gyllen mulighet til å kapre deg som kunde. Leverandørene vet at du fritt kan takke nei til tilbud du ikke er fornøyd med, og det gjør at de strekker seg litt ekstra for deg.

Hvordan fungerer Hytte.no?

Vi gjør alt forarbeidet for deg, slik at du kan gjøre noe morsommere i stedet. Vi bruker mye tid på å tråle markedet og lage avtaler med solide leverandører som kan gi deg drømmehytta – til en konkurransedyktig pris og med kvalitet i alle ledd.

Det eneste du må gjøre er å fylle ut et kort skjema, slik at vi kan koble deg med hytteleverandørene som passer dine kriterier best. Deretter kan du sette deg tilbake i lenestolen og velge det beste tilbudet – eller ingen i det hele tatt.

Vi anbefaler også at du titter gjennom artiklene våre for å skaffe deg det beste mulige grunnlaget for et veloverveid og opplyst valg. Der kan du lese om alt fra hyttetomter, pris på ferdighytter og tips når du vil ha innlagt vann på hytta.

Hvem er vi?

Hytte.no er utviklet, eid og drevet av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 MVA.), som også står bak søstersiden Hus.no.

Vi har lang erfaring med utvikling av forbrukerrettede nettsider for sammenligning av produkter og tjenester. Vi er markedsledende innenfor en rekke tjenesteområder og har hjulpet hundretusenvis av mennesker med å få bedre avtale og pris innenfor en rekke nisjer.

Vil du lese mer om oss og historien vår, finner du mer informasjon på Nettbureaus hjemmeside.

bilde av Anders Øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Personvern

Din informasjon er trygg hos oss. Informasjonen du fyller inn i skjemaet vil kun sendes til relevante leverandører. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på hytterelaterte tjenester.

Det eneste du mottar fra oss er en bekreftelse på e-post i etterkant av at du har sendt inn skjemaet.

Les mer om hvordan vi håndterer personvern her.

Kundesupport

Lurer du på noe om tjenesten vår?
Finn svar på ofte stilte spørsmål.

Finner du ikke svar på det du lurer på, eller har noe helt annet på hjertet? Send oss en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

For hytteleverandører

Representerer du en leverandør som ønsker å nå ut til flere potensielle kunder? Fortsett å bruke tid på det dere gjør best, så skal vi gjøre det vi gjør best – hente inn relevante og gode leads for dere.

Se hvordan vi kan sette dere i kontakt med nye kunder.

For presse

Jobber du i pressen og vil snakke med en av oss i Hytte.no? Våre journalister har god oversikt over feltet og sitter med mye kunnskap om hytterelaterte temaer.

Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å komme i kontakt med vår kommunikasjonsansvarlig, Kim Arne Hammerstad.

For andre samarbeidspartnere

Ønsker du et samarbeid med oss? Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så finner vi ut hva vi kan skape sammen.

Grafisk utsnitt av Hus.no logo