Motta tilbud på ferdighytter

Sammenlign tilbud på ferdighytte før du velger drømmehytta

Få gode tilbud på ferdighytter

Er du på utkikk etter en leverandør av ferdighytte? Finn de beste ferdighytteleverandørene i området du vil bygge og la dem konkurrere om å gi deg det beste tilbudet.

Helt enkelt!

Få prisestimater direkte fra hytteleverandører som leverer der du vil bygge.

Ta et bedre valg

Med flere tilbud fra relevante leverandører kan du ta et bedre valg av både hytte og leverandør.

Trygghet og god kvalitet

Hytte.no samarbeider kun med seriøse aktører, så alle selskapene du mottar tilbud fra er til å stole på.

Enklere blir det ikke

Å bygge hytte er arbeid nok i seg selv. Det florerer av leverandører som tilbyr ferdighytter, og det er vanskelig å skille aktørene på markedet fra hverandre. Dessuten bør jobben din være å finne ut hvordan hytta skal se ut. Det handler tross alt om å lage sin egen drømmehytte.

Slik fungerer det:

Fyll ut skjemaet

Motta tilbud og informasjon fra flere leverandører

Velg tilbudet du liker best

Bygg drømmehytta!

Vi hjelper deg med den kjedelige biten, slik at du raskere kan bruke tid på å utforme din drømmehytte. Ved å bruke anbudstjenesten vår vil du bli kontaktet av relevante leverandører av ferdighytter som leverer i området der du har tenkt å bygge.

Ved å samle inn tilbud fra flere aktører, øker sjansene for at du får et tilbud du er fornøyd med.

Hvordan gjør du det?

Å få gode tilbud tar ikke mer enn noen minutter! Fyll ut skjemaet på denne siden og jobben er gjort. Da er det bare til å vente på de gode tilbudene fra seriøse og pålitelige leverandører som kan hjelpe deg der du vil bygge.

Om tjenesten

Hytte.no er en gratis tjeneste for deg som vil bygge hytte. Tjenesten er både gratis og 100 prosent uforpliktende å bruke og hjelper deg kun å få flest mulig tilbud uten å sløse bort tid. Er du ikke fornøyd med noen av tilbudene du får, står du naturligvis helt fritt til å takke nei.