Få prislister på funkishytte

Få tilbud og sammenlign funkishytter før du bestemmer deg

Få gode tilbud på funkishytte

Er du på utkikk etter noen som kan bygge en funkishytte til deg? Finn de beste leverandørene av funkishytter i området du vil bygge og la dem konkurrere om å gi deg det beste tilbudet.

Helt enkelt!

Få prisestimater direkte fra hytteleverandører som leverer der du vil bygge.

Ta et bedre valg

Med flere tilbud fra relevante leverandører kan du ta et bedre valg av både hytte og leverandør.

Trygghet og god kvalitet

Hytte.no samarbeider kun med seriøse aktører, så alle selskapene du mottar tilbud fra er til å stole på.

Enklere blir det ikke

Når du vet at det er en funkishytte du vil gå for, tar vi gjerne over stafettpinnen og samler inn tilbud fra ulike hytteleverandører som har peiling på funkishytter. Å finne ut hvordan du vil at hytta skal se ut både inni og utenpå er jo en mye mer spennende prosess.

Slik fungerer det:

Fyll ut skjemaet

Motta tilbud og informasjon fra flere leverandører

Velg tilbudet du liker best

Bygg drømmehytta!

Vi hjelper deg med den kjedelige biten, slik at du raskere kan bruke tid på å utforme den funkishytta du alltid har drømt om. Ved å benytte deg av vår anbudstjeneste vil du bli kontaktet av aktuelle og relevante hytteleverandører i det området der du har tenkt å bygge.

Ved å hente inn tilbud fra flere hytteleverandører øker du sjansene for at du får en god pris og at du finner en leverandør som forstår deg og behovene dine best.

Hvordan gjør du det?

Å få gode tilbud tar ikke mer enn noen minutter når du får oss til å hjelpe deg. Fyll ut skjemaet på denne siden og jobben er gjort. Da er det bare å vente på de gode tilbudene fra seriøse og pålitelige leverandører som kan hjelpe deg der du vil bygge.

Om tjenesten

Hytte.no er en tjeneste for deg som vil bygge hytte. Tjenesten er både gratis og 100 % uforpliktende å bruke og hjelper deg å få flest mulig tilbud uten å sløse bort tid. Er du ikke fornøyd med noen av tilbudene du får, står du helt fritt til å takke nei.